(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

VeliMark on Suomen johtava puhtaus- ja hygieniatuotteiden sekä henkilönsuojaimien myymäläketju, jonka työntekijät ovat iloisen raidallinen joukko aikaansaavia asiantuntijoita. VeliMark Oy:n käyttötavaraliiketoiminnan juuret ovat vuonna 1888 perustetussa paperitukkuliikkeessä ja käyttötavaran myynnin yritys on aloittanut vuonna 2010. 

VeliMarkin yli 46 miljoonan euron vuotuinen liikevaihto ja koko Suomen kattava myymäläverkosto tekevät yrityksestä puhtausalan suurimman tukkuliikkeen Suomessa. Tule mukaan iloiseen, raidalliseen joukkoomme!

Etsimme Jyväskylän toimipisteelle 24.2. alkaen huolellista ja oma-aloitteista logistiikkatyöntekijää noin kolmen viikon työjaksolle. Logistiikkatyöntekijän tehtäviin kuuluu tavaran vastaanotto, purku ja lähetys.

Työtehtäviä hoidetaan itsenäisesti, mutta ympärilläsi on osaava tiimi ja saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Kokemus varastotyöstä, jakeluauton kuljettamisesta sekä SAP-järjestelmän käytöstä ovat eduksi.

Kohdevarasto on VeliMarkin Jyväskylän myymälän yhteydessä. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle säännöllisen työajan klo 8-16 sekä vapaat viikonloput.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.