(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Haemme Hyvinkään alueen asiakkaillemme logistiikkatyöntekijöitä

Aloittelijalle ja uran alkutaipaleella olevalle tulevaisuuden osaajalle. Tulevat tehtäväsi voivat olla vastaanotosta pakkaamiseen ja tavaroiden keräämisestä lajitteluun. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta, sillä me perehdytämme sinut tuleviin työtehtäviin. Riittää kun otat mukaasi reippaan asenteen ja halun oppia uutta.

Kokeneille osaajille löydämme osaamistasi vastaavaa työtä. Osaamiseesi voi kuulua esimerkiksi vastapainolla, työntömastolla, pyöräkuormaajalla tai jollain muulla trukilla ajaminen. Olet logistiikka-alan ammattilainen, joka tuntee varastotoiminnot tavaran vastaanotosta – varastoinnin kautta – lähettämiseen. 

Palkkaus riippuu asiakkaan käytössä olevasta työehtosopimuksesta.

Hakijoilta odotamme:

  • Halua oppia uutta ja kehittyä 
  • Oma-aloitteisuutta
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Sitoutuneisuutta sovittuihin työvuoroihin
  • Hyvää suomen kielen taitoa

 

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi, etenkin logistiikka-alalta.

Hae paikkaa klikkaamalla Hae tähän työpaikkaan -painiketta

Teemu Juntunen

Rekrytointikoordinaattori

teemu.juntunen@transval.fi

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Hyvinkää