(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Viihdytkö hyvin auton ratissa ja pidätkö työssä, jossa saa olla liikkeellä? Etsimme Helsingin Konalassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme logistiikkatyöntekijöitä. Työsuhde alkaa maaliskuussa ja on määräaikainen joko elokuun loppuun tai vuoden loppuun asti. Työ on 2-vuorotyötä, ja työvuoroja on myös viikonloppuisin. Työaika on 37,5 h/vko.

Logistiikkatyöntekijän tehtävässä huolehdit yrityksen tuotteiden kuljetuksesta pakettiautolla sekä teet logistisia tehtäviä varastolla. Tapaat työssäsi myös asiakkaita, joten toivomme sinulta ajotaidon lisäksi palveluhenkistä asennetta. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Pääkaupunkiseudun tuntemus on eduksi tehtävässä. Työhön kuuluu myös jonkin verran nostoja, hyvä fyysinen kunto on myös eduksi tehtävässä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään Sihdin nettisivuilla ja liitä mukaan CV:si ja hakemusteksti. Työsuhde on mahdollista tehdä joko elokuun loppuun tai lokakuun loppuun asti, joten mainitsethan hakemuksessasi, kuinka pitkäksi aikaa voisit sitoutua työhön. Viimeinen hakupäivä on 31.1., mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.