(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Logistiikkatyöntekijä Mikkelin Rantakylään

Etsimme asiakkaallemme logistiikkatyöntekijää. Työtehtäviin kuuluu tavaran vastaanotto ja lähettäminen sekä varaston hoito ja kierrätys.  Valittavan tulee olla huolellinen ja järjestelmällinen työntekijä, jolla on näkemystä varaston ylläpidosta/hoidosta. Työssä käytetään MS Officen ohjelmia sekä varastonhoidon ohjelmia. Työntekijällä tulee olla vähintään B-ajokortti ja toiminnan tulee olla yrityksen laatujärjestelmän ja työohjeiden mukaista.

---------- 

Arvostamme logistiikan alan peruskoulutusta ja kokemusta varastotyöstä. Toivomme sitoutumista osa-aikatyöhön, työvuorot pääsääntöisesti ma-pe klo 8-12 (joustot tarvittaessa). Huolellisuus, tarkkuus, atk-ohjelmien osaaminen, oma-aloitteisuus, rivakka työote ja hyvä asenne ovat edellytyksen työn hyvälle hoitamiselle. Valittavalta edellytetään sujuvaa englanninkielen taitoa.

---------- 

Työ aloitetaan perehdytyksellä. Palkkaus on Talotekniikka-alan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen. Mikäli koet olevasi hakemamme työntekijä, täytäthän hakemuksen heti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Satu Liukkonen
040 758 0887
satu.liukkonen@eezy.fi