(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2020
Haemme nyt logistiikkatyöntekijää Koskenkorvalle. Tehtävässä vastaat varaosavaraston toimintojen ylläpidosta ja varastojärjestelmän hallinnoinnista. Työpäiväsi koostuvat mm. erilaisista hankintaan liittyvistä tehtävistä sekä tavaran vastaanotosta, hyllytyksestä ja lähetyksestä. Oman kiinnostuksesi mukaan pääset hoitamaan myös avustavia tehtäviä asentajiemme matkassa. Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen roolin sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Huippuunsa hiottu työturvallisuus sekä ensiluokkaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi ovat suuren talon henkilöstöedut, kuten koulutustarjonta sekä liikuntaetu. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävässä menestyäksesi omaat jo hieman kokemusta varastoalan tehtävistä. Logistiikka-alan koulutus sekä mekaaninen/tekninen osaaminen katsotaan eduksi.  Sinulla on järjestelmällinen ja täsmällinen ote työntekoon etkä jämähdä paikallesi kiperissäkään tilanteissa. Toivomme, että olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka innostuu uuden oppimisesta. Tehtävässä vaaditaan ajokortti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitopäällikkö Sami Aalto, p. 050 387 6389 tai sähköpostitse sami.aalto@caverion.com. 

Hae tehtävää 22.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.