(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Lassila ja Tikanoja on palveluyritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. Meitä on yli 8000 ja missionamme on tehdä työtä paremman huomisen eteen -tervetuloa remmiin!

 

Miltä kuulostaa työtehtävä, jossa yhdistyy pienimuotoiset hallinnolliset tehtävät ja liikkuva työ? Tässä tehtävässä et varmasti tylsisty tai linnoittaudu toimistoon kokopäiväksi! Tiimissämme on nyt paikka avoinna

 

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄLLE

 

Minkälainen työ? Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde. Tehtävässä työskentelet monipuolisissa logistiikkatehtävissä asiakaskohteessamme Pasilassa. Työpäivääsi kuuluu rahtitavaran vastaanotto, kirjaukset käyttöomaisuusrekisteriin, tarvikkeiden varastointi ja tavaroiden merkintätehtävät. Hauskana lisänä, tehtäviin kuuluu myös tavaratoimitukset Pasilan alueella ja lähistöllä, asiakkaamme järjestämällä kuljetuksella. Töitä tehdään ma-pe klo 8.30-16.30. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES PL 4 mukaan. 

Tehtävään etsitään henkilöä, jolla

olisi kenties entuudestaan kokemusta logistiikkatehtävistä. Jotta voit hoitaa hallinnolliset tehtävät, sinulla tulee olla hyvä suomen kielen taito. Muista kielistä on toki etua. Kohteen esimiehen mukaan etsimämme henkilö on luonteeltaan reipas, luotettava ja tulee toimeen itsenäisesti. Lisäksi tehtävässä pärjää henkilö, joka tarttuu työtehtäviin positiivisella ja sitkeällä asenteella - asenne on se mikä ratkaisee eniten! 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

*Mukavan ja mielenkiintoisen työpaikan

*Uudessa roolissa toimivan esihenkilön, eli Palvelumestarin, joka on tukenasi arjen keskellä

*Merkityksellisen ja tarpeeksi haastavan työn, joka varmasti opettaa sinulle uusia asioita

*Pidämme huolen, että saat kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön

*Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä, eli mikäli tarmoa riittää me tuemme sinua esimerkiksi opiskelun kanssa.

 

Näiden lisäksi käytössäsi on Ison Talon henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja edulliset hierontapalvelut. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

 

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä.Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen ID-tunnus L&T nettisivujen hakulinkistä, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä tai alta. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.