(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä
Inex Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Haemme nyt Sipoon käyttötavaralogistiikkakeskukseen

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin

Tehtäviisi voi kuulua tavaran vastaanotto, uudelleenpakkaus, ääni- ja valokeräys, myyntikunnostus, terminaalityöt sekä muut logistiikkatehtävät. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin aamu- ja iltavuoroissa klo 06-22.00 aikavälillä.

Toivomme sinulta reipasta, tarkkaa ja oma-aloitteista otetta työhön sekä joustavuutta siirtyä tehtävästä toiseen. Edellytämme lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä. Arvostamme aiempaa kokemusta logistiikka-alalta, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut työhösi.

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Maksamme työntekijöillemme Kaupan työehtosopimuksen mukaista palkkaa suoritelisineen. Lisäksi saat käyttöösi S-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut.

Keravan asemalta on bussiyhteys logistiikkakeskukseemme.

Liity joukkoomme ja jätä hakemuksesi 16.8.2020 mennessä osoitteessa www.inex.fi. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Hyödynnämme rekrytointiprosessissa videohaastattelua turvataksemme terveytesi koronavirusaikana ja aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.