(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Toimenkuva
Etsimme asiakkaamme logistiikkakeskukseen Saloon logistiikkatyöntekijää. Toimenkuvaan kuuluvat kaikki varaston työt, kuten lähetysten purkaminen, pakkaaminen ja varastointi. Sekä mahdollisesti esiasennustehtävät hakijan kykyjen mukaan. Työ on päivätyötä, arviolta 0-37,5h/vko.

Odotamme sinulta
Odotamme sinulta reipasta palveluasennetta, tietoteknisiä perusvalmiuksia ja hyvää suomenkielentaitoa. Olet sosiaalinen ryhmäpelaaja, jolla on piinkova työmoraali. Työ vaatii tarkkaavaisuutta, huolellisuutta ja JÄRJESTELMÄLLISYYTTÄ sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työ tehdään seisten.

Koulutus ja työkokemus
Sujuva trukinajotaito, aiempi kokemus varastotöistä ja toiminnanohjausjärjestelmistä, sekä englannin kielen taito katsotaan merkittäväksi eduksi.

Muut tiedot
Tarjoamme mukavan työporukan, ilmapiirin kehittyä työssäsi ja avaimet oma-aloitteisuudelle. Jos tunnistat itsesi yllä olevasta haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan löydyttyä!! Työalkaa hetimmiten, sopimuksen mukaan. Jos olet uusi hakija, luo oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi osoitteessa vmp.fi ja hae tätä paikkaa. Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme.

Kesto
3-6kk, mahdollisuus pidempään työsuhteeeseen

Lisätietoja
Henna Hietanen, henna.hietanen@eezy.fi, 040 8022923

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 10.06.2020 mennessä.