(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Oletko sinä ripeä ja hyvällä asenteella varustettu varastoalan osaaja? Nyt kannattaa jatkaa lukemista,
sillä asiakasyrityksemme etsii LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ riveihinsä.

Asiakkaamme on perinteikäs ja pitkät juuret omaava, vakavarainen yritys. He ovat sitoutuneet kehittämään ja valmistamaan asiakkailleen laitteita ja työvälineitä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Työhösi kuuluu erilaiset varastotoiminnot, kuten vastapainotrukin käyttö, hyllytys, keräily ja vastaanotto. Olethan siis ehtinyt jo kartuttamaan trukkikokemusta. Leanwaren varastojärjestelmän tuntemus on sinulle iso etu, mutta tätä tärkeämpää on toimeen tarttuva ja tarkka työote ja into uuden oppimiseen. Kerrothan osaamisestasi hakemuksessasi. Työssä vaaditaan hyvää kuntoa ja suomen kielen taitoa.

Työaika on normaalin päivätyöajan puitteissa tehtävää. Työsuhde on aluksi määräaikainen kestoltaan 4 kuukautta jonka jälkeen on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Mira, p.050 347 9977, mira.makinen@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!