(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme nyt asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä ja energistä Varasto/logistiikkatyöntekijää sairasloman sijaisuuteen. Sijaisuus kestää vähintään kolme kuukautta, mutta jatko on tämän jälkeen mahdollinen. Työaika on arkipäivisin noin klo 8.00-16.00 välillä ja työpaikka sijaitsee Helsingissä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä käsittelet asiakkaidemme päivittäisiä tilauksia ja tehtäviisi kuuluu varastotyötä, toimittamista sekä mahdollisesti tarvittaessa mobiili -ja IT-päätelaitteiden esiasennusta. Tehtävänäsi on palvelutapahtumien laadukas ja tavoitteen mukainen käsittely hyvän asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Varastotyöskentely on systemaattista ja ripeää, mutta suuria esineitä ei ole tarvetta siirtää tai kantaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Huolellisuutta ja tarkkuutta
- Reipasta asennetta työntekoon
- Hyvää asiakaspalveluasennetta
- Sujuvaa suomenkielen taitoa
Aikaisempi varastoalan kokemus katsotaan suureksi eduksi

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisella toimialla monipuolisen tehtävän johtavan toimijan palveluksessa - tämä on äärimmäisen hyvä tapa päästä tutustumaan toimialaan!
- Hyvät työvälineet, toimitilat ja erittäin mukavat työkaverit sekä sopivan rennon&tekevän työyhteisön

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen(a)manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.