(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä
Saint-Gobain Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Etsimme Weberin Vantaan aluevarastolle asiakaspalveluhenkistä ja toimeliasta

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

osaksi yhteenpuhaltavaa ja ammattitaitoista yhteisöämme. Varmistat hyvän asiakaskokemuksen tehokkaasti kiertävän varaston avulla eli toimit tärkeänä linkkinä tuotteidemme toimittamisessa asiakkaalle ajallaan.

Tehtäväsi sisältää monipuolisesti lähettämön ja varaston eri toimintoja, eli muun muassa asiakaspalvelua, lähetteiden tekoa, tavaran vastaanottoa sekä tilausten ja inventaarioiden käsittelemistä. Varastossa osallistut tuotteiden keräilyyn, hyllytykseen ja varaston ylläpitoon. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat erilaiset julkisivutuotteiden sävytystoiminnon työt eli rakennusten ulkopinnoille tulevien tuotteiden sävyttäminen ja värimallien tekeminen rakennusten suunnittelijoille. Esimerkkejä  meidän ratkaisuillamme tehdyistä julkisivuista löydät täältä. Työ on ajoittain melko fyysistä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–15:30.

Odotamme sinulta

  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä
  • trukinajotaitoa
  • sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi
  • hyviä tietotekniikan perustaitoja

Olet oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä, jolla on asenne ja motivaatio kohdallaan. Nautit aidosti tiimityöstä ja asiakkaiden kanssa toimimisesta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja SAP-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

  • Top Employer 2019 -sertifioidun huipputyönantajan, joka panostaa henkilöstön kehittämiseen ja henkilöstökäytäntöjen jatkuvaan parantamiseen
  • Ammattitaitoisen ja mukavan tiimin sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviesi tueksi
  • Innovatiivisen ja eteenpäin pyrkivän yrityskulttuurin; Saint-Gobain on yksi maailman 100:sta innovatiivisimmasta yrityksestä

Tehtävissä sovelletaan Rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa varastopäällikkö Teemu Kinnari, p. 040 5085317.

Kiinnostuitko tehtävästä? 

Haluamme kuulla sinusta lisää! ​Lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, viimeistään 19.1. mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?84bbfe82. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

ME OLEMME SAINT-GOBAIN

Autamme rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Ratkaisujamme löytyy kaikkialta arjestamme aina rakennuksista liikenteeseen, infrastruktuuriin ja teollisuuden sovelluksiin.

 

Liikevaihto 41.8 mrd. €

Toimimme 67 maassa

Meitä on yli 180 000

www.saint-gobain.fi

 

Avainsanat: varato, varastotyöntekijä, logistiikka, logistiikkatyöntekijä, trukki, trukinajotaito, tavaran vastaanotto, lähettämö, lähettämötoiminnot, asiakaspalvelu, sävytys, sävytyspalvelu, inventaario, päivätyö, SAP, rakennustuote, rakennusala, rakennustuoteteollisuus, teollisuus, Vantaa, Helsinki, Espoo, Sipoo, Hyvinkä, Kerava, Lahti, Riihimäki, Kirkkonummi