(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä
Saint-Gobain Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Haemme Weberin Vantaan aluevarastoon asiakaspalveluhenkistä

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäväsi sisältää monipuolisesti lähettämön eri toimintoja, eli muun muassa asiakaspalvelua, lähetteiden tekoa, tavaran vastaanottoa sekä tilausten ja inventaarioiden syöttämistä järjestelmään. Varastossa osallistut tuotteiden keräilyyn, hyllytykseen ja varaston ylläpitoon. Lisäksi tehtäviisi kuuluu erilaiset julkisivutuotteiden sävytystoiminnon työt ja tulevaisuudessa myös värimallipalvelun tehtävät. Työ on ajoittain melko fyysistä. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 7:00–15:30.

Odotamme sinulta

  • trukinajotaitoa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi
  • hyviä tietotekniikan perustaitoja

Olet oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä, jolla on asenne ja motivaatio kohdallaan. Nautit aidosti tiimityöstä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja SAP-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, turvallisen työympäristön ja hyvän perehdytyksen tehtäviin sertifioidun TOP Employer -huipputyönantajan palveluksessa. Tehtävissä sovelletaan Rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa varastopäällikkö Teemu Kinnari, p. 040 5085317.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt!

Lähetä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 4.12. mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?84bbfe82. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

ME OLEMME SAINT-GOBAIN

Autamme rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Ratkaisujamme löytyy kaikkialta arjestamme aina rakennuksista liikenteeseen, infrastruktuuriin ja teollisuuden sovelluksiin.

 

Liikevaihto 41.8 mrd. €

Toimimme 67 maassa

Meitä on yli 180 000

www.saint-gobain.fi

 

Avainsanat: varato, varastotyöntekijä, logistiikka, logistiikkatyöntekijä, trukki, trukinajotaito, tavaran vastaanotto, lähettämö, lähettämötoiminnot, asiakaspalvelu, sävytys, sävytyspalvelu, inventaario, päivätyö, SAP, rakennustuote, rakennusala, rakennustuoteteollisuus, teollisuus, Vantaa, Helsinki, Espoo, Sipoo, Hyvinkä, Kerava, Lahti, Riihimäki, Kirkkonummi