(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä
Inex Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haemme nyt joukkoomme Sipoon käyttötavaralogistiikkakeskukseen

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin

Tehtäviisi voi kuulua tavaran vastaanotto, uudelleenpakkaus, terminaalityöt, myyntikunnostus, valokeräys, äänikeräys sekä muut logistiikkatyöt. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa pääsääntöisesti arkisin.

Toivomme sinulta reippautta ja oma-aloitteisuutta sekä tarkkaa ja huolellista otetta työhön. Edellytämme lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä. Arvostamme aiempaa kokemusta logistiikka-alalta, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut työhösi.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön tuen ja mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Lisäksi saat käyttöösi S-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut.

Keravan asemalta on bussiyhteys logistiikkakeskukseemme.

Liity Inexin huipputiimiin ja jätä meille hakemus 20.10. mennessä osoitteessa www.inex.fi

Inex Parners Oy on SOK:n tytäryhtiö, joka vastaa S-ryhmän logistiikkapalvelujen tuottamisesta. Inexin logistiikkakeskukset sijaitsevat Sipoon Bastukärrissä osoitteessa Keuksuontie 1-3. Inex työllistää tällä hetkellä noin 1200 logistiikka-alan osaajaa ja vuoden 2018 liikevaihto oli 388,9 miljoonaa euroa.