(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä
Digiman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Etsimme nyt mobiililaitehuoltoja tarjoavalle Digiman Oy:lle LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Päivätyö, työvuorot yleensä 10:00-18:00 arkipäivisin. Lähetyksien ajankohdat voivat välillä vaihdella ja siksi hakijalta toivotaan joustavuutta työajoissa.

Varastotyöntekijä hoitaa verkkokaupan tavaraliikennettä ja työtehtäviin kuuluu mobiililaitteiden varaosien ja tarvikkeiden vastaanotto, varastointi ja lähetys.

Odotamme hakijalta: - Aiempaa kokemusta varastotyöstä - Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta - Ehdotonta tarkkuutta ja täsmällisyyttä - Mahdollisuutta joustaa työajoissa tarpeen mukaan

Digiman Oy arvostaa työhönsä aidosti sitoutuvia, pitkäaikaisia työntekijöitä.

Mikäli olet etsimämme reipas ja työtä pelkäämätön tekijä vailla mielekästä työtä, laita heti hakemus oheisen linkin kautta! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaa, HR-asiantuntija Ninni Virolainen, +358 40 018 0952.

Digiman Oy on vuodesta 2000 toiminut mobiililaitteiden korjaukseen ja lisätarvikemyyntiin erikoistunut vahvasti paikallinen yhtiö, joka palvelee niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. ”Tarjoamme asiantuntevaa puhelin ja tabletti huoltoa sekä laadukkaita lisätarvikkeita. Huolto- ja myymäläkonseptimme perustuu kasvokkain tapahtuvaan paikalliseen palveluun hyvällä kauppapaikalla, joten meille on helppo tulla asioimaan.”