(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä
Broman Logistics

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Broman Logistics hakee Hyvinkään logistiikkakeskukseen kesä- ja kausityöntekijöitä 

Broman Groupin liiketoimintojen voimakkaan kasvun on mahdollistanut logistiikkakeskus, Broman Logistics. Se sijaitsee Hyvinkäällä puolen tunnin matkan päässä Helsingistä. Logistiikkakeskus palvelee Motonetin ja AD VaraosaMaailman sekä muiden AD-ketjun osakkaiden myymälöitä eri puolilla Suomea optimoimalla näiden ostot, maahantuonnin ja varastoinnin. Osallistumme tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjaan, joka haastaa työnantajia ja toimialoja tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja.

Kesä- ja kausitöihin logistiikan pariin

Haemme Broman Logisticsille varastotyöntekijöitä kausityöntekijöiksi kevät- ja kesäsesongin ajaksi. Odotamme hakijoilta omatoimisuutta sekä huolellisuutta. Kokemus työntömastotrukin tai korkeakeräilijän käytöstä luetaan eduksesi, kuten myös aikaisempi kokemus varasto- ja logistiikkatyöskentelystä ja logistiikan tiedonhallintajärjestelmistä. Työskentelemme kahdessa vuorossa. 

Yhdessä tekemisen meininki

Meillä pääset tekemään töitä yhdessä asiantuntevien ja rentojen työkavereiden kanssa. Työilmapiirimme on tutkitusti hyvä ja viihtyvyys huipussaan. Meillä vallitseva yhdessä tekemisen meininki saa työpäivät sujumaan mukavasti ja hymyssä suin. Meillä kaikki sujuu, ja jos ei suju, laitetaan sujumaan. 

Näin haet reippaaseen joukkoomme 

Huomioithan, että kausi- ja kesätyöt alkaa jo porrastetusti helmikuussa ja kestävät elo-syyskuulle. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti. Mahdollisuuksiesi mukaan tarjoamme kausityöntekijöillemme jatkoa syksyllä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mikael Liljendalilta sähköpostitse mikael.liljendal@bromangroup.fi.

Lähetä hakemksesi viimeistään 24.3.2019.