(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme logistiikkatyöntekijää Tampereelle.

Etsimämme logistiikkatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. tavaroiden vastaanotto, hyllytys, keräily trukilla ja muut logistiikkatyöntekijän monipuoliset työtehtävät.
Työ sisältää painavien ja massiivisten, yli tuhat-kiloisten tankojen nostamista korkealta.

Toivomme, että olet trukinajotaitoinen ja mikäli sinulla on kokemusta etenkin vastapainotrukin, työntömastotrukin ja/tai neljätietrukin ajosta, katsotaan se suureksi eduksesi.

Edellytämme ehdotonta tarkkuutta työskentelyssä, sillä tässä työssä on erityisen tärkeää, että oikeat tuotteet menevät oikeaan paikkaan.
Työ on itsenäistä ja oma-aloitteisuutta vaativaa.

Toivomme hakijoilta lisäksi:
-hyvää ja nopeaa oppimiskykyä
-reipasta asennetta ja intoa työntekoa kohtaan
-huolellisuutta

Kyseessä on aluksi määräaikainen työsuhde, mutta työssä saattaa olla mahdollisuus jatkaa pidempäänkin.
Töitä tehdään 2-vuorotyönä, viikonloput ovat vapaita.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn mukavassa työympäristössä, sekä mahdollisuuden palkan päälle saataviin tuotantopalkkioihin, henkilökohtaiseen palkanosaan ja muihin lisiin.

Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.