(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, Ylöjärvi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme  asiakasyrityksellemme Logistiikkatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. 

Logistiikkatyöntekijän työtehtävät painottuvat materiaalivirran hallinnointiin ja lähettämön tehtäviin. 

Tehtävässä huolehditaan saapuvan tavaran vastaanotoista sekä tehtaan materiaalivirtojen hallinnoinnista. Huolehditaan hyllyttämisestä sekä järjestelmäkirjauksista. Tehtävään kuuluu myös kuljetussuunnittelua ja kuljetustilauksia sekä niihin liittyvän lähetysdokumentaation hallintaa. 

Toivomme tekijältä koulutusta logistiikan alalta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Tehtävissä menestyminen edellyttää joustavaa, täsmällistä ja ahkeraa asennetta työtä kohtaan sekä kykyä ottaa vastuuta. Lisäksi pitkäjänteisyys ja hyvä paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Arvostamme hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja, englannin osaaminen on plussaa. Toivomme hakijoilta analyyttistä otetta työhön ja hyviä ongelmanratkaisutaitoja kokonaisuuden hahmottamiseksi. Työtehtävässä käytetään Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää, joten eduksi katsomme hyvät it-taidot. Osaaminen työntömastotrukin ja vastapainotrukin käytöstä on hyödyllinen tehtävässä suoriutumisen kannalta. Hyvä fyysinen kunto on perusedellytys työssä jaksamiselle.

Työtä tehdään kokoaikaisesti arkisin päivävuorossa. Palkkaus määrittyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Työn aloitusajankohta on elokuun aikana, alkaen viiden kuukauden vuokratyösuhteella jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Maria Soukka, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, maria.soukka@nordic.fi . Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti. Työtehtävät täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi  ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.