(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä vuorotteluvapaan sijaisuus
Inex Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Haemme nyt Sipoon päivittäistavaralogistiikkakeskukseen

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

vuorotteluvapaasijaisuuteen.

Työtehtäviisi voi kuulua tavaran vastaanotto, uudelleenpakkaus, ääni- ja valokeräys, terminaalityöt sekä muut logistiikkatehtävät kuiva- tai tuoretuotevarastossa. Tuoretuotevarastolla työskennellään viilennetyissä tiloissa. Työ on kokoaikainen vuorotyö aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Keravan asemalta on bussiyhteys logistiikkakeskukseemme.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviisi, mukavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan kannusteineen sekä arvokasta työkokemusta logistiikka-alalta. Saat lisäksi käyttöösi S-ryhmän monipuoliset henkilökuntaedut.

Toivomme sinulta aktiivista ja reipasta otetta työhön, hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavuutta siirtyä tehtävästä toiseen.

Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaasijaisuus 2.1.-10.4.2020.

Hakijan tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 28.11.2019 mennessä.