(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, Vantaa
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme logistiikkatyöntekijää puolen vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Viinikkalassa toimivaan tuotantolaitokseen. Mahdollisuus jatkoon löytyy. Työtä tehdään klo 6-14 ja 14-22, mutta toivomme valmiuden myös klo 22-7 vuorolle eli työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Työt alkavat heinäkuun alusta.

Työtehtäviin kuuluu tuotantolaitoksen logistiikan tehtävät esimerkiksi vastapainotrukilla ajo.

Odotamme hakijoilta reipasta asennetta ja fyysisyyttä. Sinulla on aiempaa kokemusta varastotyöstä ja vastapainolla ajamisesta. Tulet sujuvasti toimeen suomen kielellä ja olet luonteeltasi rehti, ahkera tiimipelaaja. Työntekijältä vaaditaan kunnossa olevia luottotietoja ja muutenkin nuhteetonta taustaa. Työmatkojen kulkemista helpottaa, jos käytettävissäsi on oma auto tai muu soveltuva kulkuväline.

Tarjoamme kiinnostavia työtehtäviä ja teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli kiinnostuit työskentelystä mielenkiintoisessa yrityksessä, jätä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman nopeasti. Voit olla myös yhteydessä HR Konsultti Emma Vuorenmaahan osoitteesta emma.vuorenmaa@adecco.fi. Käymme hakemuksia jo hakuaikana.