(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä valvontatehtäviin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2018

Haemme asiakkaallemme teknisen taustan omaavia logistiikkatyöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin, automatisoidun varastojärjestelmän valvontatehtäviin.

Arvostamme hakijoilla aiempaa kokemusta tai koulutusta logistiikan tai tekniikan aloilta. Teknisessä osaamisessa otamme huomioon myös vapaa-ajan harrastuneisuuden, hae siis rohkeasti vaikket omaisikaan alan koulutusta. Työnkuvaasi kuuluu automaatiolaitteiden valvontaa, käyttöä ja pieniä huoltotoimepiteitä Sipoossa sijaitsevassa modernissa tuotantolaitoksessa. Työtä tehdään kolmivuorossa, joten toivomme joustavuutta vuorojen suhteen. Työkielenäsi on suomi, jotkin järjestelmät ovat kuitenkin englanniksi, joten perustason osaamisesta on hyötyä. Työpäivän aikana pääset myös liikkumaan runsaasti, joten hyvää fyysistä kuntoa vaaditaan.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä nopealla aikataululla, vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme tarjoaa myös kattavat henkilöstöedut, sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän rohkeasti hakemuksen, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tai jos jokin mietityttää, ota yhteyttä Tommi Puustiseen, tommi.puustinen@barona.fi.