(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä - Tuusula
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Etsimme asiakkaallemme tunnollista, itsenäistä ja tarkkaa logistiikkatyöntekijää osa-aikaiseen työhön (noin 15h/vko) vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen Tuusulaan. Työsuhde solmitaan yhteistyössä Eilakaislan kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat

Tärkein tehtäväsi on kerätä ja pakata lähetettäviä tuotteitamme. Työhön kuuluu myös kuljetustilausten tekeminen itseopastavalla järjestelmällämme. Työtä voi tehdä päivävuorossa muun tiimin kanssa, mutta pyrimme sovittamaan työajankohdat sinulle mahdollisimman hyvin sopiviksi.

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta mielellään jo hieman aikaisempaa kokemusta logistiikka-alan tehtävistä sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Katsomme haussa eduksesi trukinajotaidon sekä mahdollisen aiemman kokemuksen kuljetustilausten tekemisestä.

Tarjoamme sinulle

Sinulla on mukavat työkaverit ja työskentelet siistissä varastotyöympäristössä. Työssäsi saat perehdytyksen tehtävääsi sekä varastotiimin tuen. Kerrytät myös arvokasta varastotyökokemusta, ja pääset kehittymään kansainvälisen logistiikan parissa.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 27.2.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.