(Poistunut julkaisusta)

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄ, Turku
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Tarjoamme laadukkaan kukkakaupan sekä puutarhaliikkeen tuotteet ja palvelut.
Meillä on kolme liikettä Turun seudulla:
Puutarhamyymälä ja kukkakauppa FLÖR Peltola sekä kukkakaupat FLÖR Skanssi - Skanssin ostoskes-kuksessa ja FLÖR Mylly - Myllyn ostoskeskuksessa.
Kaikista myymälöistämme on saatavilla ruukkukukat, viherkasvit sekä laaja valikoima ruukkuja ja sisustus-tarvikkeita sekä floristien kukkasidonta- ja vihersisustuspalvelut.
FLÖR Peltolan myymälästä saa myös puutarhamyymälän tuotteet ja palvelut – puut, pensaat, perennat, kausikukat, ulkoruukut, mullat ja tarvikkeet sekä pihasuunnittelua, viherrakentamista ja viherkasvien suunnittelu- ja hoitopalvelut.

 

Etsimme asiakkaallemme logistiikkatyöntekijää.

Työtehtäviin kuuluu mm. myymälän, taimipihan ja varastoalueen järjestelytehtävät sekä tavaran kuljetukset pakettiautolla myymälöihimme sekä asiakkaille.

Etsimältämme henkilöltä löytyy seuraavia ominaisuuksia: 

- asiakaspalvelutaitoa
- oma-aloitteisuutta
- soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta
- ahkeruutta ja hyvää asennetta
- joustavuutta 
- kykyä oppia uutta

Työssä vaaditaan vähintään B-ajokorttia sekä hyvää trukinajotaitoa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään maaliskuussa. Työvuorot sijoittuvat sekä arkeen että viikonloppuihin myymälän aukioloaikojen puitteissa. 

Työpaikka vaihtelee sopimuksen mukaan Turun talousalueen toimipisteissä, joissa pääset toimimaan uusissa ja moderneissa työympäristöissä. Työ sopii hyvin alan opiskelijalle tai muuten työtehtävät osaavalle henkilölle.

Hae tehtävää viimeistään 24.2.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Esko Saurio puh. 040-647 2205 tai esko.saurio@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.