(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, Trans Farm Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Trans Farm Oy:lle logistiikkatyöntekijää RIihimäelle.

Trans Farm - Maailman johtava kuminan tuottaja

Trans Farm Oy on vuonna 1990 perustettu kuminan ja Finola -hampun viljelyttämiseen ja jatkojalostukseen erikoistunut yritys. Trans Farm viljelyttää kuminaa noin 900 sopimusviljelytilalla. Suomalainen kumina menestyy maailmalla laatunsa ja toimitusvarmuutensa vuoksi. Se on arvostettu mauste, jota viedään noin 50 maahan. Lähes kolmannes maailmalla käytetystä kuminasta tuotetaan suomalaisilla pelloilla.

Logistiikkatyöntekijän tehtävänä on huolehtia päivittäisistä tuotantoon liittyvistä tehtävistä, esimerkiksi lähetysten valmistelu, tavaran purku ja lastaus. Tuotteiden liikutteluun käytät työvälineenä pääasiassa trukkia, mutta työ sisältää jonkin verran myös raskaiden tavaroiden kantamista yhdessä työparin kanssa. 

Tehtävässä käytät apunasi toiminnanohjausjärjestelmää, joten tarvitset avuksesi hyviä IT-taitoja.

Odotamme sinulta mielenkiintoa työskennellä logistiikan työtehtävissä oppimishaluisen, reippaan ja ahkeran työasenteen siivittämänä.

Odotamme hakijoilta lisäksi:

-Trukin ajotaitoa

-Vähintään kohtalaista englannin kielen taitoa 

-Hyvää fyysistä kuntoa

-Oma-aloitteisuutta

-Halua ja kykyä uuden oppimiseen ja tietokoneen käyttöön

-Hygieniapassi on plussaa, mutta ei pakollinen

Työskentely tapahtuu pölyisessä ympäristössä, joten tehtävä ei sovellu hakijalle, jolla on astma tai allergioita.

Työaika on toistaiseksi 37,5 h/viikko arkisin klo. 8-16, mutta edellytämme valmiutta työskennellä myös 2-vuorossa vuoroviikoin aamu/iltavuorossa.

Iltavuoroviikoilla tehdään neljän päivän viikkoa ma-to, perjantait vapaat.

Palkkauksessa noudatetaan elintarvikealojen työehtosopimusta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Tehtävä alkaa henkilöstönvuokrauksena, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä (p. 050-549 5000).