(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme teollisuusalan asiakasyrityksellemme logistiikkatyöntekijää Tampereelle.

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivotaan hyvää fyysistä kuntoa sekä oma-aloitteista asennetta. Hyvä englannin kielen taito katsotaan työssä eduksi.

Työ sisältää yleisiä varaston tehtäviä tavaran lähetykseen ja vastaanottoon liittyen. 

Työssä edellytetään jonkin verran kokemusta logistiikkatyöstä sekä perustason tietoteknisiä taitoja. Trukinajotaito on tehtävässä välttämätön.

Työaika on arkisin klo 7-15.30 ja tarvittaessa töitä tehdään myös kahdessa vuorossa. Työt alkavat marraskuun alussa ja kestävät helmikuun 2020 loppuun. Työt voivat jatkua myös määräajan jälkeen. 

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, 050 443 0350 tai noora.makinen@nordic.fi.  

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.