(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme logistiikkatyöntekijää Tampereelle. 
 
Toivomme hakijoilta huolellista ja aktiivista työskentelyotetta. Trukinajokokemus on tehtävässä välttämätöntä. Kokemus logistiikka-alan töistä katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään perustason tietotekniikkataitoja sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (tai mahdollisuutta hankkia se ennen työn aloitusta).
 
Työtä tehdään 2-vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä vuoden loppuun kestävällä vuokratyösuhteella, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme. 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.