(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä Sipooseen
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ SIPOOSEEN

Etsimämme henkilö on energinen ja innokas tekijä, jolla on halua kerryttää työkokemusta ja jolla on kykyä tarttua toimeen itsenäisesti. Aiempaa kokemusta emme edellytä, mutta hyvä asenne on ensiarvoisen tärkeä.

Työtehtävät pitävät sisällään elintarvikeautojen lastausta päivä- ja ilta-aikaan. Työaika on noin kello 12.00-20.00. Hygieniapassi katsotaan eduksi haussa, mutta se ei ole välttämätön.

Työn aloitus on mahdollisimman pian, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian järjestelmäämme osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Logistiikkatyöntekijä Sipooseen. Lisätietoja antaa Heidi Kärkkäinen, heidi.karkkainen@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.