(Poistunut julkaisusta)

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄ, Seinäjoki (Ylistaro)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019
Ylistaron Terästakomon tehtaalla tehdään töitä pohjalaisella intohimolla ja tinkimättömyydellä. Yrityksen kokonaisvaltaiset ratkaisut, viimeistellyt osat sekä toimitusvarmuus tarjoavat mahdollisuuden asiakkaan kilpailukyvyn parantamiseen. Yritys keskittyy vahvasti klapikoneiden suunnitteluun, tekemiseen ja kehittämiseen. Tämän lisäksi yritys tarjoaa monipuolisen ja kattavan alihankintavalikoiman sekä teräksiset teollisuuskalusteet. Lisätietoja: www.palax.fi

 

Haemme asiakkaallemme reipasta

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ Seinäjoelle (Ylistaroon)

Olethan looginen, järjestelmällinen ja sinulla on halu kehittyä ja kasvaa tehtävässäsi. Tartut toimeen kuin toimeen ja sinulla on ATK-taidot hallussa. Olet kommunikointitaitoinen, innokas ja aktiivinen tekijä, jolta ei omatoimisuuttakaan puutu. Trukinajotaitoa edellytämme myös tehtävässä ja työkokemus vastaavasta olisi toivottavaa.

Työtehtävänäsi on tavaran vastaanotto, hyllytys, järjestely, pakkaus ja tavaran toimitus. Tehtävänäsi on myös tietojen syöttö sähköiseen järjestelmään sekä yleinen siisteys ja järjestyksen ylläpito.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mukavan työyhteisön. Sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen. Työ on 1-vuorotyö ma-pe. Sinut perehdytetään tehtävään.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 20.8.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.