(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä Sastamalaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Oletko ripeä ja hyvällä asenteella varustettu varastoalan osaaja? Nyt kannattaa jatkaa lukemista,
sillä asiakasyrityksemme etsii LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ toimipisteeseensä Sastamalaan.

Asiakkaamme on perinteikäs ja pitkät juuret omaava, vakavarainen yritys. He ovat sitoutuneet kehittämään ja valmistamaan asiakkailleen laitteita ja työvälineitä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Työhösi kuuluu erilaiset varastotoiminnot, kuten vastapainotrukin käyttö, hyllytys, keräily ja vastaanotto. Olethan siis ehtinyt jo kartuttamaan trukkikokemusta. Eduksi katsotaan pinoamisvaunun ajotaito sekä varastohallintajärjestelmän tuntemus, mutta näitä tärkeämpää on toimeen tarttuva ja tarkka työote ja into uuden oppimiseen. Kerrothan osaamisestasi hakemuksessasi. Työssä vaaditaan hyvää kuntoa ja suomen kielen taitoa.

Työaika on kokopäivätyötä ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on aluksi määräaikainen puolen vuoden vuokratyösuhde, jonka jälkeen Sinulla on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakkaalle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi Toivonen, p. 050 476 6545 arkisin klo 10-14 välillä. Ei tekstiviestitiedusteluja.