(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä (sairaalalogistiikka) HUS Logistiikka (180001AY)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Kuvaus

HUS-Logistiikka on HUS:n tulosalue, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta- ja logistiikkapalveluista sekä lääkintäteknisistä palveluista. HUS-Logistiikan liikevaihto on 215 milj. euroa ja työntekijöitä on 380. Tuotamme palveluita HUS:n omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS-erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS-Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen organisaatio sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.

Haemme sairaalalogistiikkaan asiakaspalveluhenkistä

Logistiikkatyöntekijää

vastaamaan täyttöpalveluvarastojen tehokkaasta toiminnasta. Työhösi kuuluvat osastojen täyttöpalveluvarastojen tuotteiden täydennykset, tilaukset, hyllypaikkojen ja tuotesaldojen hallinta sekä saldokorjaukset ja inventoinnit.Tehtävään voivat sisältyä myös kiinteistöstä riippuen erilaiset tavarankuljetustehtävät. Avoimia tehtäviä on useita ja ne sijaitsevat Helsingissä, Lohjalla ja Hyvinkäällä.

Odotamme sinulta logistiikka-alan työkokemusta ja näyttöä onnistumisista työssä. Työskentelet sairaalaympäristössä, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle. Asiakaslähtöinen toimintatapa ja kehittämishenkinen asenne kuuluvat myös ominaisuuksiisi ja toimit rauhallisesti kiireen keskelläkin. Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus.

HUS-Logistiikassa kehitämme toimintaamme Lean-menetelmillä. Pääset mukaan ammattitaitoiseen tiimiin kehittämään sairaaloiden logistisia palveluita.

Ilmoitathan hakemuksessasi, minkä toimipisteen avointa tehtävää haet (Helsinki, Lohja, Hyvinkää).

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on KVTES ja tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakukelpoisuus

Soveltuva koulutus tai soveltuva kokemus.

Edellytämme työtehtävästä riippuen tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.

Kohteen aloituspäivämäärä: 12.8.2018
Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 7602 Logistiikkapalvelut, HUS-Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa 1.-2.8. palvelupäällikkö Matti Loimusto, puh. 050 485 8279.

Hakuaika päättyy: 6.8.2018