(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä Rohde & Schwarz:lle
Rohde & Schwarz Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Haemme asiakkaallemme Rohde & Schwarz Finland Oy:lle ammattitaitoista Logistiikkatyöntekijää pitkäaikaiseen työpaikkaan. Työskentely tapahtuu hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä Teknobulevardilla viihtyisässä työtilassa. Rohde & Schwarz Finland Oy toimii teknologiateollisuuden parissa ja on osa saksalaista perheyritystä, jolla on toimintaa noin 90 maassa.

Logistiikkatyöntekijä tulee työskentelemään mukavassa, pienessä ja rennossa tiimissä huoltoyksikössä monipuolisissa varastotehtävissä päivävuorossa. Perinteisten varastotehtävien lisäksi logistiikkatyöntekijän vastuulla on huolehtia kuljetuksien järjestämisestä Euroopan sisällä. Työntekijän tulee esimerkiksi pystyä lähetyslistojen perusteella valitsemaan oikea kuljetustyyppi maa- ja lentorahdin välillä.

Tehtävään haetaan idearikasta logistiikan osaajaa, joka tarttuu oma-aloitteisesti töihin ja osallistuu mielellään myös erilaisiin logistiikan kehitysprojekteihin. Työssä onnistuminen edellyttää hyvän asenteen lisäksi suomen ja englannin kielen osaamista sekä logistiikan prosessien ymmärrystä. Työsopimus tehdään alkuun Baronan kautta. Töiden sujuessa hyvin on luonnollista keskustella työntekijän rekrytoitumisesta asiakkaamme kirjoille.

Jos kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille nopeasti. Tehtävästä maksettava palkka on sovittavissa, joten lisää hakemukseesi palkkatoiveesi! Teemme työntekijävalinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Töissä on mahdollista aloittaa joustavasti kesäkuun aikana, mutta viimeistään mielellään heinäkuun alussa.