Logistiikkatyöntekijä raksalle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Hei sinä reippaan ja motivoituneen asenteen fyysistä työtä kohtaa omaava henkilö! Etsitkö pidempiaikaista työpaikkaa? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista saatat olla etsimämme henkilö!

 

Etsimme nyt asiakkaallemme Kahva Oy:lle rakennuslogistiikan pariin työntekijää. Työ on sisällöltään fyysisesti raskasta tavaroiden kantamista ja roudaamista käsin, sekä mm. nokkakärryjä apuna käyttäen rakennustyömailla. Löydät itsesi eri työmailta lähes päivittäin, joten yksikään päivä ei ole samanlainen!

 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen asiakasyrityksestämme fyysisen työn parissa, sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Palkkaus alkaa ensin tuntipalkalla, mutta vaihtuu nopeallakin aikataululla urakkapalkaksi. Töitä tehdään eri työmailla pääosin Helsinki-Espoo-Vantaa akselilla ja työkohteet sijaitsevat julkisten kulkuyhteyksien päässä, mutta autonkäyttömahdollisuus katsotaan eduksesi, joten mainitsethan tästä hakemuksessasi.

 

Odotamme sinulta halua tehdä fyysistä työtä, sekä hyvää suomen kielen taitoa ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan. Muuta kokemusta et tarvitse asenne ratkaisee!

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikimmiten Amikon verkkosivujen kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökonsultti Anneli Mäki, anneli.maki@amiko.fi

 

Kahva Oy on rakennuslogistiikan hoitamiseen erikoistunut yritys ja työmaat koostuvat pitkälti kahdesta pääkomponentista: tavaroiden siirtely ja niiden kiinnittäminen toisiinsa valmiiksi tuotteeksi. Toimiva työmaalogistiikka on suuri osa työmaan arkea ja sen sujuvuus on toimivan työmaan elinehto. Materiaalit löytävät paikkansa oikeaan aikaan oikean laatuisina ja määräisenä. Mestat eivät mene tukkoon ja työmaan rakennusalan ammattilaisille jää enemmän aikaa keskittyä laadukkaaseen ja turvalliseen rakentamiseen. Kahva hoitaa rakentamisen logistiikan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1409585
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Tuusula, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa