(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, osa-aikainen, AGCO Power Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemmekin nyt asiakasyrityksellemme AGCO Power Oy:lle keikkaluonteisia logistiikkatyöntekijöitä.

Tarjolla on nyt kauttamme paikka maailman johtaviin dieselmoottorien valmistajiin lukeutuvan yrityksen logistiikan tehtävissä. Työtehtäviin kuuluu tuotteiden keräily ja toimistus linjastolle sekä muita yleisiä varastotehtäviä. Työ on määräaikainen. Työt alkavat elo-syyskuussa ja työsuhde kestää alustavasti vuoden loppuun asti. 

Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti tuotannon tarpeen mukaan ja omiin työvuoroihin on mahdollista vaikuttaa. Työ sopii siis myös hyvin esimerkiksi opiskelujen oheen. Kyseessä on vuorotyö. Työsuhde alkaa kattavalla 1-2 viikon palkallisella perehdytysjaksolla.

Toivomme hakijoilta aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, reipasta asennetta ja halua oppia. Toivomme myös aikaisempaa kokemusta trukilla ajosta. 

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Nyt kannattaa hakea!