(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä (Nokia)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme 

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

vuorotteluvapaan sijaisuuteen Nokialle.


Työtehtäväsi sisältävät saapuvien kuormien purkua ja lähtevien kuormien keräilyä ja lastausta. Lastaukset tehdään nelitietrukilla, joten aiempi kokemus trukin käytöstä on välttämätöntä. Huomioithan, että sinun tulee olla työnhakijana TE-toimistossa ja täyttää vähintään toinen alla olevista vuorotteluvapaan sijaisuuden kriteereistä.

  • Vuorotteluvapaan sijaiseksi valittavalta henkilöltä edellytetään vähintään 90 kalenteripäivän työttömyyttä. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneen 14 kuukauden ajalta.
  • Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijaiseksi valitaan alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias työnhakija tai alle 30-vuotias, jonka ammattitutkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Odotamme Sinulta:

  • rahtikirjojen ja lähetteiden lukutaitoa
  • tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • aktiivista ja reipasta asennetta työntekoon

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle:

  • hyvän perehdytyksen tehtävään
  • ammattitaitoisten työkavereiden tuen
  • näytön paikan kehittyvässä ja kasvavassa yhtiössä
  • hyvät työsuhde-edut

Työ alkaa maaliskuun 2021 alussa ja kestää syyskuun 2021 loppuun. Sopivalla henkilöllä on myös mahdollisuus jatkoon syyskuun jälkeen. Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-18 välillä ja auto on töissä kulkemisen kannalta välttämätön. Palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Hakulomake:  https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=713 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.