(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme nyt asiakasyrityksellemme Nokialle

trukkikuskia / logistiikkatyöntekijää.

Työtehtäviin kuuluvat tuotteiden pakkaaminen/purkaminen rekkaan, taitojen kertyessä tuotteiden keräily ja toimitus linjastolle trukilla sekä muut työnantajan osoittamat logistiikan työtehtävät.

Toivomme, että hakijalle olisi kertynyt jo kokemusta trukin ajamisesta, trukkikortti ei ole välttämätön. Työ edellyttää erittäin hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme reipasta ja aktiivista työotetta sekä positiivista asennetta. Työ on 2-vuorotyötä arkipäivisin, työpaikalle pääsee kulkemaan Tampereen keskustasta myös julkisilla kulkuvälineillä.

Tehtävä on määräaikainen ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mikäli koet olevasi etsimämme tekijä, niin jätäthän hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi , kerro samalla työtaustastasi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, lisätietoja tehtävästä sinulle antaa henkilöstökonsulttimme Anu p. 050 355 7733.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.