(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, Nokia (osa-aikainen)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!
 
 Etsimme asiakasyrityksellemme osa-aikaisia logistiikkatyöntekijöitä Nokialle.

Tehtäviin kuuluvat tuotteiden keräily ja toimitus tuotannolle sekä muut yleiset varastotehtävät. Toivomme hakijoilta joustavaa ja reipasta työotetta sekä halua oppia uutta. 

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta trukin käytöstä, kokemus tukipyörätrukin käytöstä on eduksi. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Kyseessä on 2-vuorotyö ja valmius 3-vuorotyöhön katsotaan eduksi. Töitä on tarjolla tarvittaessa töihin kutsuttavalla sopimuksella (0-40 h/vko), tuotannon tarpeen mukaisesti. 

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä vuoden loppuun asti kestävällä vuokratyösuhteella. Työt voivat jatkua myös määräajan jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Noora Mäkinen, noora.makinen@nordic.fi, 050 443 0350.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!