Logistiikkatyöntekijä muuttoalalle
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Etsimme asiakkaallemme logistiikkatyöntekijää muuttoalalle!

Työtehtävät vaihtelevat päivien mukaan, 2 pv / vko kuljetuksia ja 3 pv / vko muuttohallin ylläpito- ja varastotehtävät. Lisäksi tarvittaessa työtehtäviisi kuuluvat avustamiset muuttokeikoilla. Työ on pääsääntöisesti päivävuoroa.

Tehtävään vaaditaan B-ajokortti, PK-seudun tuntemus kuljetuksissa on eduksi!

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vaan reipas, joustava ja positiivinen asenne työntekoon on tärkeintä. 

Tästä hausta vastaa Saija Husso, joka antaa tarvittaessa myös lisätietoja tehtävään liittyen 0102306512 / saija.husso@henkilostotalo.fi.

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Kokemuksia vuokratyösuhteesta Suomen Henkilöstötalon kautta voit lukea täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/kokemuksia/

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/
 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242633
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki