(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä monipuolisiin tehtäviin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Asiakkaamme Riihimäellä tarvitsee joukkoihinsa pikaisesti eri mittaisiin tuurauksiin kykenevää ja kesän kokoaikaisesti työskentelemään pystyvää, oma-aloitteista ja energistä tekijää tiiminsä tueksi!

Haemme asiakkaamme Riihimäen keskustassa sijaitsevaan varastoon reipasta ja energistä työntekijää kevään poissaoloja tuuraamaan sekä kesälomakaudeksi kokokaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät ovat monipuolisia toimisto- ja varastotehtäviä, joihin järjestetään hyvä perehdytys. Toiveena olisi, että henkilö pystyisi myös jatkamaan kesän jälkeen osa-aikaisessa työsuhteessa asiakkaallamme. Tehtävä sopii siis erityisen hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai pääsykokeisiin lukevalle henkilölle.

Työssäsi huolehdit ICT-alan varaston siisteydestä, järjestyksestä sekä tuotteiden tilaamisesta, postittamisesta ja varastojen seurannasta. Osana työtäsi kommunikoit niin sisäisten kuin ulkostenkin sidosryhmien kanssa varaston päivttäisiin toimiin liittyvissä asioissa. Työ sisältää myös jonkin verran tavaroiden nostelua ja pumppukärryjen käyttöä. Trukkikokemusta ei siis tehtävässä tarvita.

Työtä tehdään yhdessä vuorossa klo 7-17 välisen liukuman aikana.

Työssä menestymiseksi odotamme hyvää tietokoneen käsittelytaitoa, MS Office-ohjelmistojen hallintaa sekä englannin kielen taitoa. Avoin mieli ja rohkea, oma-aloitteinen asenne auttaa sinua omaksumaan tehtävän perehdytyksen aikana.

Mikäli tunnistit itsesi haettavan tekijän kuvauksesta, kiinnostuit tehtävästä ja olet valmis aloittamaan pian, jätäthän hakemuksesi ensi tilassa, sillä sopiva tekijä otetaan perehdytykseen mahdollisimman pian!