Logistiikkatyöntekijä Martinlaaksoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2019

Oletko kiinnostunut varastotöistä? Haluatko tehdä kesällä päivätöitä? Meillä on Sinulle duuni!

Haemme nyt VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ työskentelemään asiakkaamme varastolla Vantaan Martinlaaksoon kesätöihin.

Varastotyöntekijänä työskentelet osana asiakkaamme tuotantoprosessia varaston puolella. Työhösi kuuluu varaston tehtävät, mutta myös muut logistiikan työt, kuten pakkaaminen, holvityöt ja turvasensitiivisten tuotteiden hävitys. Työtä on tarjolla kokopäiväisesti päivävuorossa 7-15:30.

Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta varastotyöstä tai haet vasta ensimmäistä työpaikkaa. Edellytämme valmiuksia menestyä tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä vaativassa, rutiininomaisessa työssä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.Olet halukas oppimaan uutta ja laittamaan itsesi täysillä peliin joka päivä. Aikaisempi kokemus työstä teollisuuden parissa tarkkuutta vaativissa tehtävissä tai mahdollinen alan koulutus katsotaan eduksi. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoiseen työympäristöön ja olet osana valmistamassa suomalaista osaamista maailmalle. Työpaikka sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tehtävä on alkuun määräaikainen 30.9.2019 asti, mutta jatko on myös erittäin todennäköinen.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen työhakemuksesi viimeistään 5.5.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1249121
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa