(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä Mankkaalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Oletko kiinnostunut logistiikka-alan töistä? Kiinnostaako sinua fyysinen työ, missä pääsisit näkemään logistiikkakeskuksen arkea? Meillä on duuni sinulle!

Haemme nyt LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaamme logistiikkakeskukseen Espoon Mankkaalle.

Logistiikkatyöntekijänä tehtävänäsi on suorittaa lähettämön puolella varastotöitä. Työt ovat fyysisiä, hyvää yleiskuntoa sekä tarkkuutta vaativia töitä. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti iltaan (klo 15-23), mahdollisuuksien mukaan myös aamuvuoroon. Työtä on mahdollista tehdä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti.

Toivomme sinulta aikaisempaa työelämänkokemusta sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työt edellyttävät tavoitteellista ja itsenäistä työskentelyotetta, tiimityöskentelytaitoja sekä joustavuutta. Katsomme eduksi mahdollisuuden tehdä töitä toistaiseksi. Työturvallisuusmääräysten vuoksi sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit mielekästä tekemistä ja hyvää, fyysistä työkokemusta vauhdikkaassa työympäristössä. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa jo loppukesän aikana sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi 31.07.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi