(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä Mankkaalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Oletko kiinnostunut logistiikka-alan töistä? Kiinnostaako sinua fyysinen työ, mutta haluat välillä nauttia myös vapaasta? Meillä on duuni sinulle!

Haemme nyt LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaamme logistiikkakeskukseen Espoon Mankkaalle.

Logistiikkatyöntekijänä tehtäväsi on suorittaa lähettämön puolella töitä. Työt ovat fyysisiä, hyvää yleiskuntoa ja tarkkuutta vaativia töitä. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 8-23 välille. Vuoroja tarjotaan työtilanteen ja omien toiveidesi mukaan 3-5 päivänä viikossa, arvioimme viikkotuntimäärien vaihtelevan noin 22,5-37,5h välillä. Työt sopii hyvin myös opiskelijoille, jotka voivat tehdä vain 1-3 vuoroa viikossa.

Toivomme sinulta aikaisempaa työelämänkokemusta sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työt edellyttävät tavoitteelista ja itsenäistä työskentelyotetta, tiimityöskentelytaitoja sekä joustavuutta. Katsomme eduksi mahdollisuuden tehdä töitä vähintään kesän yli. Työturvallisuusmääräysten vuoksi sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit mielekästä tekemistä ja hyvää, fyysistä työkokemusta. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa tekemällä muutaman iltavuoron / vko – työ sopii siis erinomaisesti esim. opintojen ohelle, mutta suurempiakin vuoromääriä on tällä hetkellä tarjolla.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi 12.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi