(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä Mankkaalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Oletko kiinnostunut logistiikka-alan töistä? Kiinnostaako sinua fyysinen työ monipuolisella työnkuvalla? Meillä on duuni sinulle!

Haemme nyt osa-aikaista LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ asiakkaamme logistiikkakeskukseen Espoon Mankkaalle.

Logistiikkatyöntekijän työ on pääasiassa näyttöpäätetyötä SAP-käyttöjärjestelmässä. Työnkuvaan kuuluu myös lähettämö työskentely, eli työt ovat osittain myös fyysisiä, hyvää yleiskuntoa ja tarkkuutta vaativia töitä. Työtä tehdään iltaisin ja vuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 15-23 välille. Vuoroja tarjotaan työtilanteen mukaan 2-5 päivänä viikossa. Työ sopii hyvin esimerkiksi insinööri- tai datanomiopiskelijalle, joka pystyy tekemään töitä vain iltaisin.

Toivomme sinulta hyviä ATK-taitoja ja sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työt edellyttävät tavoitteelista ja itsenäistä työskentelyotetta, tiimityöskentelytaitoja sekä joustavuutta. Suomen kielen lisäksi edellytämme sujuvaa englannin kielen taitoa ja aikaisempi SAP-tuntemus katsotaan eduksi. Työturvallisuusmääräysten vuoksi sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit mielekästä tekemistä ja monipuolista työkokemusta.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi 24.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi