(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä liikkuvaan työhön TIERille
TIER Mobility Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Haluaisitko päästä työskentelemään TIER sähköpotkulautojen paikallislogistiikan pariin? Kiinnostaako sinua työskentely pääasiassa viikonloppuisin yöaikaan?

Etsimme nyt TIER Mobilitylle Tampereelle työntekijöitä liikkuvan logistiikan tehtäviin, siirtämään ja toimittamaan sähköpotkulautoja kohteesta toiseen sekä latauspisteille. Työssäsi pääset kommunikoimaan aktiivisesti logistiikkatiimin kanssa ja suunnittelemaan sekä vastaamaan itse oman työvuorosi sujuvuudesta. Työ tapahtuu pääasiassa pakettiautoa hyödyntäen ja kaupungilta potkulautoja keräten ja toimittaen, mutta ajoittain voit päästä tekemään töitä myös varastolla ja kaluston huoltotehtävien parissa.

Tehtävä sopii sinulle hyvin, jos sinulta löytyy B-ajokortti, kohtalainen englannin kielen taito, jonkin verran aluetuntemusta Tampereelta ja halu päästä työskentelemään fyysisessä työssä, liikkuvan logistiikan parissa! Töitä on tarjolla arviolta muutamana päivänä viikossa viikonlopun yövuoroihin painottuen. Työt alkavat mahdollisuuden mukaan heti ja töitä on tarjolla kesäkauden ajan (arviolta lokakuun loppuun saakka). Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi pikimmiten.