(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, Lehtovuori Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Asiakkaamme Lehtovuori Oy on Ylöjärvellä sijaitseva elinympäristökalusteita valmistava perheyritys. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1945, josta asti se on tarjonnut asiakkailleen ympäristökalusteratkaisuja muun muassa kaupunki- ja puistoalueille, taloyhtiöille sekä liike- ja terminaalikiinteistöille. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia roska-astioita ulko- ja sisäkäyttöön, penkkejä ja pöytiä, polkupyörätelineitä, katoksia sekä leikkipuistovälineitä.

Etsimme Lehtovuori Oy:lle kahta Logistiikkatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Logistiikkatyöntekijöiden päävastuut tulevat olemaan lähetyksien ja materiaalivirran hallinnoinnissa. Valittavat henkilöt tulevat toimimaan toistensa varahenkilöinä, joten toivomme molempien osa-alueiden omaksumista. Tehtävät voivat olla myös vaihtuvia ja kiertäviä.

Toisen logistiikkatyöntekijän päävastuulla on lähetykset.

Tehtävässä suunnittelet kuljetuksia ja teet kuljetustilauksia, huolehdit tarvittavista järjestelmäkirjauksista sekä lähetysdokumentaatioista. Teet päivittäin erittäin läheistä yhteistyötä erityisesti tuotannonohjauksen, tuotannon ja myynnin kanssa.

Toisessa tehtävässä logistiikkatyöntekijän päävastuulla on materiaalivirta.

Tehtävässä huolehdit saapuvan tavaran vastaanotoista sekä tehtaan materiaalivirtojen hallinnoinnista. Huolehdit hyllyttämisestä, kaksilaatikkojärjestelmästä sekä niihin liittyvistä järjestelmäkirjauksista.

Lisäksi työntekijän vastuulle kuuluvat viikoittaisten työmääräimien ja pakkaustarrojen tekeminen kokoonpanon työntekijöille. Tehtävässä toimitaan päivittäin läheisessä yhteistyössä erityisesti tuotannonohjauksen, tuotannon ja myynnin kanssa.


Molemmissa tehtävissä toivomme tekijöiltä koulutusta logistiikan alalta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Tehtävissä menestyminen edellyttää joustavaa, täsmällistä ja ahkeraa asennetta työtä kohtaan sekä kykyä ottaa vastuuta. Lisäksi pitkäjänteisyys ja hyvä paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Arvostamme hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja, englannin osaaminen on plussaa. Toivomme hakijoilta analyyttistä otetta työhön ja hyviä ongelmanratkaisutaitoja kokonaisuuden hahmottamiseksi. Työtehtävässä käytetään Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää, joten eduksi katsomme hyvät it-taidot. Osaaminen työntömastotrukin ja vastapainotrukin käytöstä on hyödyllinen tehtävässä suoriutumisen kannalta. Hyvä fyysinen kunto on perusedellytys työssä jaksamiselle.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Palkkaus määrittyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Työn aloitusajankohta on huhtikuun alussa, alkaen viiden kuukauden vuokratyösuhteella jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Maria Soukka, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, maria.soukka@nordic.fi . Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti. Työtehtävät täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi  ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.