Logistiikkatyöntekijä Kesla Oyj:lle Joensuuhun
KESLA Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Tunnistatko tästä itsesi? Olet tarkka, huolellinen ja tunnollinen tekijä, ja teet laadukasta jälkeä, sekä otat vastuuta omasta työstäsi. Jos vastaus on kyllä, olet juuri sellainen henkilö, jolle on nyt paikka tarjolla.

Haemme asiakkaallemme Kesla Oyj LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ Joensuuhun. Työt alkavat kauttamme määräaikaisena työsuhteena, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaalle vakituisesti.

Työtehtäviisi kuuluvat osien hyllytys, kittaaminen eli setitys tehtaan muihin työpisteisiin. Lisäksi työnkuvaasi voi kuulua osien inventointi, pakkaus sekä muut varastopuolen tehtävät.

Sinulta toivotaan innokkuutta uuden oppimiseen. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse, sinut perehdytetään tehtäviin. Järjestelmällisyys ja toimelias työote kuvaavat sinua.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: 2-vuorovalmius.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Heti, haussa pitkäaikainen työntekijä.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550118
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (mervi.leinonen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 050 5999580
  • Sijainti: Joensuu, Kontiolahti, Liperi, Outokumpu