Logistiikkatyöntekijä kesätyö
Inex Partners Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022
KESÄTYÖHAKU ON AUKI! HAE MEILLE!

Haemme Inexille kesätyöntekijöitä logistiikan eri työtehtäviin Sipoon päivittäistavaralogistiikkakeskukseen.


Työtehtäväsi voivat olla mm. ääni- ja valokeräys, tavaran vastaanotto-, lähettämö- tai terminaalityöt. PT-keskus on Suomen suurin ja toimii vuorokauden ympäri, joten työ on vuorotyötä aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Tilat ovat lämpötilasäädeltyjä, jakautuen kuivatuote-, tuoretuote- ja pakkasvarastoon.

Kesätyötehtävät alkavat porrastetusti huhtikuusta alkaen. Toivomme sinun voivan työskennellä yhtäjaksoisesti vähintään kolme kuukautta, mieluiten elokuun loppuun asti.

Sovit porukkaamme mainiosti, jos olet reipas, oma-aloitteinen ja yhteistyötaitoinen. Innostut tavoitteellisesta tekemisestä ja nopeatempoisesta työympäristöstä. Työpäivän aikana liikutaan paljon, joten tarvitset hyvää fyysistä kuntoa. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne työtä kohtaan. Edellytämme työhön täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Inexillä pääset tekemään töitä modernissa työympäristössä osana mukavaa työporukkaa. Meillä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, joten aiempi kokemus varastotehtävistä ei ole edellytys tehtävässä menestymiselle.

Ansaitset kesätyöstäsi kilpailukykyisen palkan, joka koostuu peruspalkan lisäksi maksettavista lisistä sekä kannustepalkasta. Osana S-ryhmää saat käyttöösi lisäksi monipuoliset henkilöstöedut, mm. S-ryhmän kattavat ostoedut, henkilöstömyymälän, lounasedun ja kuntosalin käyttömahdollisuuden.

Keravan asemalta on bussiyhteys logistiikkakeskukseemme Sipooseen, osoitteeseen
Keuksuontie 3.

HAE NYT! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian. Täytä hakemus viimeistään 31.3.2022 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot