(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, kesätyö
Inex Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Etsitkö kesäksi upeaa mahdollisuutta päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta?

Tule Inexille monipuolisiin logistiikan kesätyötehtäviin!

Meillä pääset työskentelemään Suomen suurimmassa, automatisoidussa logistiikkakeskuksessa ja oppimaan logistiikan eri työvaiheista. Kesätyöntekijänä tehtäviisi voi kuulua tavaran vastaanotto, uudelleenpakkaus, ääni- ja valokeräys sekä lähettämötyöt.

Opastamme sinut työtehtäviin, joten et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta alalta. Odotamme kuitenkin, että olet aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä aidosti kiinnostunut kehittämään osaamistasi. Tarvitset työssä myös hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavuutta siirtyä tehtävästä toiseen.

Työ on vuorotyötä aamu- ilta- ja yövuoroissa. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus työskennellä yhtäjaksoisesti vähintään 3 kuukautta. Huomioithan, että työ edellyttää yli 18 vuoden ikää. Inex tarjoaa työntekijöilleen kannustavan palkkauksen sekä kattavat työsuhde-edut.

Inexin uudet logistiikkakeskukset sijaitsevat Sipoossa, osoitteessa Keuksuontie 1-3. Keravan asemalta on kulkuyhteys kaikkiin työvuoroihimme. Kesätyöhaastattelut järjestetään päiväsaikaan, jolloin järjestämme tarvittaessa kuljetuksen Keravan asemalta logistiikkakeskukselle.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 30.4. mennessä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin sähköpostitse.

Inex Partners Oy on SOK:n tytäryhtiö ja vastaa S-ryhmän logistiikasta.

Katso yrityksen esittelyvideo
http://www.inex.fi/inex-yrityksenae/

Seuraa fiiliksiämme Instagramissa #inexpartners #inexläiset