(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, kesätyö
Inex Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Etsitkö kesäksi upeaa mahdollisuutta päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta?

Tule Inexille monipuolisiin logistiikan työtehtäviin!

Meillä pääset työskentelemään Suomen suurimmassa, automatisoidussa logistiikkakeskuksessa ja oppimaan logistiikan eri työvaiheista. Kesätyöntekijänä tehtäviisi voi kuulua tavaran vastaanotto, uudelleenpakkaus, ääni- ja valokeräys sekä lähettämötyöt.

Opastamme sinut työtehtäviin, joten et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta alalta. Odotamme kuitenkin, että olet aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä aidosti kiinnostunut kehittämään osaamistasi. Tarvitset työssä myös hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavuutta siirtyä tehtävästä toiseen.

Työ on vuorotyötä aamu- ilta- ja yövuoroissa. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus työskennellä yhtäjaksoisesti vähintään 3 kuukautta. Huomioithan, että työ edellyttää yli 18 vuoden ikää.

Inex tarjoaa työntekijöilleen kannustavan palkkauksen sekä kattavat työsuhde-edut. Keravan asemalta on kuljetusyhteys kaikkiin työvuoroihin.

Tule mukaan energiseen ja osaavaan joukkoomme!

Hae tehtävää 18.3.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella. Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin sähköpostitse.

Inex Partners Oy on SOK:n tytäryhtiö ja vastaa S-ryhmän logistiikasta. Inexin uudet päivittäis- ja käyttötavaralogistiikkakeskukset sijaitsevat Sipoossa, osoitteessa Keuksuontie 1-3. Tämän hetken henkilöstömäärä on noin 900 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2016 oli noin 330 milj. euroa.