Logistiikkatyöntekijä kemianteollisuuteen
Finnfeeds Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2021

IFF konserniin kuuluva Finnfeeds Finland Oy:n betaiinitehdas Naantalissa on maailman johtava luonnollisen kiteisen betaiinin tuottaja. Naantalin tuotantolaitos kehittää, valmistaa ja markkinoi betaiinia rehu, ravitsemus- kosmetiikka- ja kemianteollisuuden tarpeisiin maailmanlaajuisesti. Lisätietoja http://www.iff.com

Etsimme asiakkaallemme, Finnfeeds Finland Oy:lle, osaavaa logistiikkatyöntekijää toimimaan monipuolisissa kemianteollisuuden logistiikkatehtävissä Naantalin sataman alueella. Tehtävä on vähintään kuuden kuukauden mittainen määräaikaisuus.

Pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä, kuten tehtaalle saapuvan tavaran vastaanotossa, liuosmaisten tuotteiden lastauksessa, tehtaan sisäisissä siirroissa sekä pakkaamon puolen työtehtävissä. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-15.30. Satunnaisia pakkaamon puolen tuurauksia on tarjolla myös iltavuorossa ja viikonloppuisin, joten valmiudesta satunnaisiin ilta- ja viikonloppuvuoroihin on tässä työssä hyötyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa prosessi- tai logistiikka-alan kokemusta. Etua on myös prosessiteollisuuden koulutuksesta, mutta se ei ole välttämättömyys. Odotamme sinulta vankkaa käyttökokemusta vastapainotrukeista, sekä hyvää organisointikykyä ja oma-aloitteista työskentelytyyliä. Etsimme järjestelmällistä tiimipelaajaa, joka pystyy työskentelemään sujuvasti suomen kielellä muiden tiimiläisten kanssa. Englannin kielen osaaminen ja kokemus SAP-ohjelmasta katsotaan eduksi.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi mahdollisimman pian, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 8.8.2021. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa mielellään Senior HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi arkisin klo 9-16.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia - maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1467639
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Vilma Hyvönen (vilma.hyvonen (a) adecco.fi)
  • Puhelin: 0406216202
  • Sijainti: Naantali