(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, keikkatyö, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme logistiikkatyöntekijöitä Nokialle.

Logistiikkatyöntekijän tehtäviin kuuluvat pääasiassa erilaiset purku- ja lastaustehtävät. Osassa purku- ja lastaustehtävistä hyödynnetään trukkia ja osa näistä tehtävistä hoidetaan käsin.

Trukinajotaidon lisäksi toivomme hakijoilta reipasta työskentelyotetta, hyvää fyysistä kuntoa ja innokasta asennetta työntekoon sekä tiimityöskentelyyn. Työsuhteen alussa tehtävään järjestetään kattava, kahden viikon mittainen perehdytys. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, muttei välttämätöntä.  

Työ on keikkaluontoista, arkena suoritettavaa kaksivuorotyötä. Työt alkavat asiakasyrityksen tarpeen mukaan heinäkuun aikana. Töitä on tarjolla pitkälle syksyyn ja työssä on mahdollisuus jatkoon myös ympärivuotisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Sofia Rosvall, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, puh. 050 381 1000.

Mikäli koet olevasi etsimämme tekijä, jätäthän vapaamuotoisen hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.