(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, HUS-logistiikka
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020
Oletko kiinnostunut työskentelemään sairaalaympäristössä tehden monipuolisia ja vaihtelevia logistisia työtehtäviä? Mikäli olet, etsimme todennäköisesti juuri sinua.

Etsimme asiakkaallemme HUS-logistiikalle kokoaikaisia logistiikkatyöntekijöitä eri pituisiin sijaisuuksiin pääkaupunkiseudun alueelle. Työtehtäviin kuuluvat tarvikkeiden kuljetus pitkin sairaalaa (pyykkiä, aterioita osastoille sekä instrumentteja varastotiloihin).
Työtehtävät saat kätevästi suoraan puhelimeesi applikaation avulla. Työpäiväsi aikataulua määrittelevät ateriakuljetukset (aamiainen, lounas ja päivällinen).

Sijaisuudet ovat kestoltaan 2 viikkoa - 4 kuukautta ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa itse työsuhteen kestoon. Jos olet esimerkiksi etsimässä kesätöitä tai lähdössä armeijaan heinäkuussa, on meidän mahdollista etsiä sinulle juuri sopivan mittainen työsuhde.

Työaika sijoittuu ma-su klo 7-22 välille. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviltä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.


Edellytämme sinulta

Suomen kielen taitoa

Innokkuutta uusia työtehtäviä kohtaan

Asiakaspalvelutaitoja


Tarjoamme sinulle

Mukavat ja rehdit työkaverit

Mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta


Arvostamme

Kokemus logistiikka-alan työtehtävistä katsotaan eduksi


Kiinnostuitko?

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään mukaansa tempaavassa sairaalaympäristössä logistisissa työtehtävissä ja löytämään juuri itsellesi sopivan työn, laita työhakemuksesi tulemaan pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Lisätietoja

Moona Göös
StaffPoint Oy
moona.goos@staffpoint.fi